Rólunk


100% gasztronómiai és vizuális élmény

A szolgáltatás az ehető és iható felületekre való nyomtatást viszi el a megrendelő rendezvényére és ennek segítségével teszi színesebbé, hangulatosabbá a programot. Emellett egy cég imázsának erősítése, brand építés esetén a termék, logó megismertetésének eszköze is lehet.
Megrendelőinknek biztosítjuk az összes minőségi kellékanyagot és technikai eszközt, ami a kávé és a megfelelő tejhab elkészítéséhez szükséges.

Finom kávé, mennyei krémes, remek csokoládé – bármelyik céges rendezvény képes hasonlókkal kényeztetni. Ezt hívják átlagosnak. A valódi vendéglátás viszont a különlegessel kezdődik. Ismerős ízeket egyedi formában tálalni – ez a páratlan élmények titka!

Tökéletes látványhoz, kifinomult ízvilák tartozik, ezért kizárólag minőségi Nespresso termékeket használunk a kávé készítéséhez eredeti kávékapszulák felhasználásával. Minőség barista tejtermékeket használunk – egyedi igényekre is gondolva, növényi helyettesítő termékkel – a tejhabosításra.

A nyomtatáshoz kizárólag, Official US FDA color Certificate minősítéssel rendelkező ételfestéket használunk.

Megjelenésünkkel minden esetben a rendezvény szinvonalát emeljük, mosoly, kedvesség, udvariasság nálunk alapkövetelmény.

Egyedi kérésre igazodunk a rendezvény arculatához, szinvilágához.